السلام عليكم00 الموضوع عجبني فحبيت انقله لركن المطبخ هنا 000 و نشوفونة..دعواتكم.
تعالوا نشوف المقادير و الطريقة
المقادير:علب جيلى الوان بنكهة الموز و الفراوله و التوت الاخضرـــــــ 2 كوب لبن مذاب بهما ورقتين من الجيلاتين ــــــ كوب و نصف سكر
الطريقة:يتم عمل كل صنف من الجيلى على حدة بالطريقة المبينة على العلبة
و بعد ان يبرد يوضع بالثلاجة حتى يتجمد....ثم نقطعه مربعات مناسبة وتوضع كل الالوان فى صنية مستطيلة....
ثم نخلط السكر على اللبن المذاب به الجيلاتين و يصب فوق الجيلى حتى يتماسك ثم نضع الخليط بالفريزر لمدة ساعتين
ثم نقطعه مربعات و يوضع فى طبق التقديم....سنجد ان كل مربع من الجيلى المقطع به كل الالوان ..............
و بالف هنا و شفا....و يارب يعجبكم
و هذه صور ثانيه لزوم التشويق
[/size]
[size=18]لازم تجربوه إن شاء الله يعجبكم والاهم إنه يعجب الراس الكبيره (يعني رجل البيت)وإلا هناخد مخالفه...هههههه
تعالوا نشوف المقادير و الطريقة
المقادير:علب جيلى الوان بنكهة الموز و الفراوله و التوت الاخضرـــــــ 2 كوب لبن مذاب بهما ورقتين من الجيلاتين ــــــ كوب و نصف سكر
الطريقة:يتم عمل كل صنف من الجيلى على حدة بالطريقة المبينة على العلبة
و بعد ان يبرد يوضع بالثلاجة حتى يتجمد....ثم نقطعه مربعات مناسبة وتوضع كل الالوان فى صنية مستطيلة....
ثم نخلط السكر على اللبن المذاب به الجيلاتين و يصب فوق الجيلى حتى يتماسك ثم نضع الخليط بالفريزر لمدة ساعتين
ثم نقطعه مربعات و يوضع فى طبق التقديم....سنجد ان كل مربع من الجيلى المقطع به كل الالوان ..............
و بالف هنا و شفا....و يارب يعجبكم
و هذه صور ثانيه لزوم التشويق
[/size]
[size=18]لازم تجربوه إن شاء الله يعجبكم والاهم إنه يعجب الراس الكبيره (يعني رجل البيت)وإلا هناخد مخالفه...هههههه